Sommarprovning 2021 samt Årsmöte: Något väldigt speciellt, även denna gång.....
Michael Eriksson 1
2021-08-07 14:00
Örjan Söderberg
12

Hej alla whisky älskare

Äntligen får vi samlas fysiskt för ett pröv och vad bättre är att det är ute och i Frugans och min trädgård (mest frugans). Vi kör den 7 augusti kl 14:00. Adressen är Ljusviksvägen 22, Essvik.
Sista anmälningsdag är 1 augusti.
Planen är som detta (kan bli små ändringar):
 
14:00 – Årsmöte för endast medlemmar. Är gäster och annat löst folk närvarande så är det helt ok men dom får hålla sig lite på sidan. Finns många platser man kan sitta i trädgården.
15:00 Whiskyprovning ledd av Örjan Söderberg från Njurunda Whiskyklubb. Det är fjärde året i rad som Örjan har valt whisky till sommarprövet, men som många vet, har han bara kunnat närvara 1 gång. De andra två gångerna har han varit sjuk. Örjan tvekade att tacka ja denna gång för han vill inte bli sjuk en gång till!!!!!!!
Förutom det så har han lovat att det kommer något väldigt speciellt även denna gång.
17:00 Mat, mat och mat. Vi blir serverad en middag som kocken Simon har kokat ihop och han kommer även att närvara och kocka under kvällen. Alltså en livs levande kock som lagar mat i våran trädgård. Kan det bli mera spännande.
Problem med allergier eller annat maila Bozze.
Efter det så är det mingel som det alltid brukar vara dessa kvällar. Skivspelaren med alla skivor finns där om vi vill lyssna på lite musik. Blir kanske även en musik quiz.
Kostnad och annat.
Pris för ALLT detta är 400 kr/pers. Kommer även att finnas en bar med öl, vin och annat gott till ett bra pris (brukar alltid vara 20 kr).
Betalning sker på plats och gärna swish. Inget skall betalas till klubbens konto och ingen betalning i förväg.
Gäster:
Man får anmäla gäster och det är beroende av plats. Budgeten är beräknad på 30 personer så det finns en hel del platser för gäster. Gäster anmäls till Bozze på mail eller telefon. Priset för gäster är samma som för alla andra, 400 kr.

Prov 4 – 2021: TBD
Michael Eriksson 0
2021-10-02 14:00
Matilda Morin Åsberg och Micke Eriksson
7

Förhoppningsvis en provning på plats i lokalen igen, att vi åter får chansen att träffas fysiskt. Provningens tema och information om fysiskt eller digitalt kommer när det närmar sig.

Prov 5 – 2021: TBD
Michael Eriksson 0
2021-12-11 14:00
Stefan Lidin
7

Mer information när vi vet vem/vilka som leder provningen.